Despre Noi

Firma noastra desfasoara activitati în domeniul realizarii si asigurarii conceptului de securizare si protectie atât a institutiilor, cât si a persoanelor fizice interesate, detinand licentele IGP pentru proiectarea, executia si mentenenta sistemelor de securitate si licentele IGSU pentru proiectarea, executia si mentenenta sistemelor de detectie incendiu .

Oferim consultanta la nivel calificat si de inalt profesionalism pentru detectarea si stabilirea vulnerabilitatilor in paza si protectia unei societati comerciale.

Cunoastem foarte bine atat masurile si principiile ce trebuiesc organizate si aplicate în astfel de situatii, cât si mijloacele tehnice necesare pentru buna indeplinire a masurilor stabilite.

Relationam la modul calificat si profesional cu firmele ce asigura paza locatiilor companiei-client si a angajatilor acesteia, facând din colaborarea cu acestia un mijloc de crestere a eficientei masurilor de paza si protectie ale companiei-client si a bunurilor materiale si umane apartinând acesteia.

Partenerii nostrii sunt unii dintre cei mai mari furnizori de sisteme de securitate la nivel international, iar dintre acestia amintim pe:

Parteneri VispaSecurity

 

Bine ati venit la Vispa Security, furnizarea de servicii de securitate rapide, eficiente si bine întretinute pentru clientii interni si comerciali din Iasi si în zonele înconjurătoare. Suntem specialisti în toate domeniile de CCTV.

Sisteme de Securitate, Supraveghere video si Detectie Incendiu

Firma VISPA srl este specializata in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de supraveghere, sistemelor antiefractie, detectie incendiu. Este autorizata de catre Inspectoratul General de Politie pentru proiectarea si executia sistemelor de acces si antiefractie si este atestata de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgente pentru proiectarea, executia si intretinerea sistemelor de semnalizare a incendiilor.

Societatea VISPA SRL ofera un pachet de servicii variate constand in:

-consultanta in domeniul securitatii;

-proiectare sisteme de securitate;

-instalare si verificare;

-instruire personal;

-service, garantie, postgarantie.

Leave a Reply